Zamieszczone przez gruto
[INFO] Najlepsze serwisy Śląsk
Zwiń
X
-
Panowie a sprawdzacie czy po przeglądzie na pewno wymieniono wam filtry, za które zapłaciliście. Powiem mam dylemat bo wcześniej serwisowałem focusa w salonie, który mieści się przy DTś i przez 3 lata podliczali mnie elegancko ale łapek sobie nie brudzili dopiero gdy zabrałem się do samodzielnej wymiany to okazało się że filtr powietrza to była już szmata, filtr oleju rozpadł się pod kluczem -był jak kartka papieru. Pytam bo jestem przed przeglądem w jednym z pozytywnie ocenianych tu serwisów z moim 18tsi i nie wiem :| wierzyć im czy sprawdzać?>Focus II
>OII combi 1.8
Komentarz
-
-
re
cześć.
Miałbym pytanko, czy członkowie OCP mają jakieś zniżki (części,robocizna) w ASO INTER WELM PSZCZYNA? Jak tak to z kim rozmawiac na ten temat oddajac auto do ASO?
Mam najbliżej do tego ASO, a swoją octavkę chciałbym serwisować dalej w ASO jak poprzedni właściciel.
Co w ogóle sadzicie o INTER WELM Pszczyna?
pozdrawiam Macekpozdrawiam Macek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez termit886A ile płaciliście za przegląd po 15000 z lpg. W sosnowcu u śliwki krzyknęli za wyminę oleju+filtr + przegląd LPG 800pln. To jakiś kosmos mi się wydaje.Ile płaciliście w innych serwisach za taki przedląd...?
w ASO w rybniku za to co piszesz zaplacilam cos kolo 450 zeta
Komentarz
-
-
eaglemirek w którym ASO robiłeś te przeglądy....??? Tyle zapłaciłeś za przeglądy łącznie z przeglądem LPG...? To nie wiem czy ten gość z którym rozmawiałem był pjany czy co ale też odrazu wydawało mi się coś za drogo... z tąd moje pytanie.To widzę że do tego serwisu już nie pojadę chociaż mam najbliżej.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez termit886eaglemirek w którym ASO robiłeś te przeglądy....??? Tyle zapłaciłeś za przeglądy łącznie z przeglądem LPG...? To nie wiem czy ten gość z którym rozmawiałem był pjany czy co ale też odrazu wydawało mi się coś za drogo... z tąd moje pytanie.To widzę że do tego serwisu już nie pojadę chociaż mam najbliżej.
Komentarz
-
Komentarz